Onze Labels

FG Franchise

De FG Franchise blinkt uit in het creëren van duurzame en productieve samenwerkingsverbanden. Onze sterke merken – Sanisale.com, Keukensale.com, Sanidump, Kuchendump, Sanistunter, Keukenstunter en Meubelsale – zijn gebouwd op de basis van deze samenwerking.

FG Groep - FG-Franchise-Labels_mobile
FG Groep - FG Franchise Labels

Franchisenemer worden?

FG Franchise

Ben je er klaar voor om de volgende stap in je carrière te zetten? Heb je ooit overwogen om je eigen onderneming te beginnen? Als franchisenemer van een van onze merken bij de FG Groep, krijg je de kans om je ondernemersdroom te realiseren, ondersteund door onze sterke merknamen, lead-gedreven marketingstrategieën en de meest concurrerende inkoopprijzen in Nederland.

We bieden een grondige ondersteuning bij het opstarten van jouw franchise. Het gaat niet alleen om het leveren van de sleutels tot een succesvol bedrijf, maar we staan ook klaar om je te begeleiden en adviseren gedurende je hele ondernemersreis. Een business coach staat voor je klaar om je te helpen bij elke stap van je ondernemingsreis. Met hun hulp kun je ervoor zorgen dat je bedrijf floreert en groeit, precies zoals je het voor ogen hebt.

Binnen de FG Academy bieden we een breed scala aan opleidingen die zijn ontworpen om jou de kennis en vaardigheden te geven die je nodig hebt om je bedrijf succesvol te runnen. Onze trainingen zijn afgestemd op de eisen van de markt en het ondernemerschap. Je kunt er zeker van zijn dat je klaargestoomd wordt voor de uitdagingen die je als franchisenemer zult tegenkomen.

Ben je geïnteresseerd en klaar om te beginnen aan je eigen ondernemingsreis? Neem dan contact op met onze franchise managers. Voor onze keukenfranchise, kun je contact opnemen met Daan Klievink. Als sanitair je interessegebied is, staat Mark Smaal klaar om al je vragen te beantwoorden. Voor onze meubelfranchise kun je terecht bij Diana Kuiper.

Begin vandaag nog met het creëren van je succesverhaal. We kijken ernaar uit om met je samen te werken en je te helpen je ambities te verwezenlijken. Word franchisenemer bij de FG Groep – een keuze voor succes!

Werken bij

FG Franchise

Onze winkels zijn altijd op zoek naar goed en gemotiveerd personeel. Kijk voor het actuele overzicht van vacatures op de werken bij pagina van de betreffende formule.