Toevluchtsoord van wereldklasse

Jan Thiel LXRY Resort

Het Jan Thiel LXRY Resort zal bestaan uit 11 vrijstaande villa’s, 32 appartementen en 8 penthouses. Elk onderkomen is ontworpen met minutieuze aandacht voor detail en comfort, biedt luxe accommodatie aan degenen die wensen te genieten van het Caribisch leven. De penthouses bieden een panoramisch uitzicht en een ongeëvenaard niveau van luxe.

Met de bouwvergunning reeds afgegeven, staan we aan de vooravond van een opwindend nieuw hoofdstuk in onze voortdurende inzet om hoogwaardige vastgoedontwikkelingen in het Caribisch gebied te leveren. Bij FG Real Estate zijn we trots op onze bijdrage aan de regionale ontwikkeling en blijven we streven naar het creëren van de perfecte plek voor onze bewoners en bezoekers om alles te genieten wat deze prachtige regio te bieden heeft.

Als potentiële partner nodigen we u uit om met ons op deze spannende reis te stappen en te profiteren van de kansen die deze nieuwe ontwikkeling biedt. We zijn ervan overtuigd dat het Jan Thiel LXRY Resort nog een mijlpaal zal zijn in onze geschiedenis van succes.